Van der Veken Juweliers - Unique Handmade Jewelry - Antwerpen

Van der Veken B2B

De huidige juwelenmarkt verschuift ontegensprekelijk richting merken. Toenemende concurrentie van e-commerce duwen de generische juwelen, de 'witte producten', onvermijdelijk in een 'race to the bottom', waarin enkel nog op prijs geconcurreerd wordt.

Als juwelier moet zich niet alleen wapenen tegen deze verschuivingen, u moet ze ook als kans aangrijpen om uw zaak klaar te maken voor de toekomst en uw rendabiliteit te doen stijgen.

Van der Veken B2B biedt u de oplossingen aan om te profiteren van deze evoluties: 2 sterke merken, private-label maatwerk én slimme e-commerce waar u als juwelier van profiteert! Wij bieden u een à la carte mogelijkheid aan waarmee u zonder beperkingen zelf kan kiezen waar u gebruik van wil maken.

 

Sterke Merken

600 500.jpg

Van der Veken - Haute Joaillerie

Van der Veken is al meer dan 6 decennia een bekende naam in de Antwerpse juwelensector en ver daarbuiten. Tijdloze ontwerpen, exclusieve materialen en vooral ons eigen atelier met meester-goudsmeden waar enkel zuiver handwerk wordt afgeleverd volgens de tradities van de Haute-Joaillerie, maken dat de juwelen van Van der Veken er met kop en schouders boven uitsteken. 

Dit jaar maken we onze juwelen voor het eerst beschikbaar voor verkoop in winkels.

Blériot - Toegankelijke luxe

Blériot is een jong juwelenhuis dat focust op betaalbare collecties van hoge kwaliteit. Elk juweel wordt in België vervaardigd.

Blériot is voornamelijk gespecialiseerd in verlovingsringen en trouwringen, maar heeft daarnaast ook een aantal collecties hangers, oorbellen en armbanden in haar assortiment.

op-maat-gemaakte-juwelen (2).jpg

Private Label Maatwerk

Met veel plezier stellen we ons atelier en onze meester-goudsmeden tot uw beschikking. Bied uw klanten hoogwaardig maatwerk aan onder uw eigen merknaam.

Op basis van uw schetsen kan vrijwel elk juweel gemaakt worden. Een offerte ontvangt u al binnen enkele uren.

 

E-Commerce

E-commerce is onstopbaar. Niet alleen de juwelensector merkt hier de gevolgen van, maar elke handelaar in elke sector ervaart de impact van het internet. 

De toekomst van de juwelenmarkt ligt in een gemengd model van 'clicks & bricks': een optimale mix die de voordelen van een fysieke winkel combineert met de kracht van e-commerce.

Ons bedrijf heeft al tien jaar ervaring met de online verkoop en promotie van diamantjuwelen. Onze beide merken, Van der Veken Juweliers en Blériot, hanteren een model dat onze winkelpartners mee laat profiteren van onze verkopen op internet. In plaats van dat e-commerce uw activiteiten onder druk zet, zorgen wij er juist voor dat de e-commerce uw zaak een boost geeft.

 

Van der Veken B2B maakt uw zaak klaar voor de toekomst

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken graag mee na over de mogelijkheden om uw zaak te helpen.